Rešetke za podne konvektore – rešetke od aluminija, drvene rešetke, rešetke od čelika, rešetke od nehrđajućeg čelika, tanke rešetke, križne rešetke za podne konvektore. U ponudi imamo i standardizirane module za brzo projektiranje, te različite dizajne koji se mogu prilagoditi za razna okruženja.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Prikaži proizvoda 9 24 36

Aluminijske rešetke za podne konvektore

Aluminijske rešetke su prikladne za suha i vlažna okruženja. Dostupne su u savitljivim i ravnim modelima, koji se isporučuju u jednom komadu. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Aluminijske rešetke za tanke podne konvektore

Aluminijske rešetke za tanke podne konvektore su dostupne isključivo kao savitljive. Dekorativni okviri se isporučuju u kompletu podnog konvektora. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Čelične rešetke za podne konvektore

Čelične rešetke za podne konvektore imaju visoku nosivost. Posebno su prikladne za javne zgrade, hale, salone automobila, hodnike itd. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Drvene rešetke za podne konvektore

Drvene rešetke izrađene su od prirodnog drveta - bukve, hrasta i mahagonija. Drvene rešetke prikladne su za sobe s podovima od laminata ili punog drveta. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Križne rešetke za podne konvektore

Križne rešetke za podne konvektore su prikladne za suha. Isporučuju se u jednom komadu već ugrađene u podni konvektor. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Kutne i zakrivljene rešetke

Kutne rešetke idealno su rješenje za besprijekorne spojeve KORAFLEX podnih konvektora u kutovima prostorija. Kutni dijelovi se isporučuju kompletni. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Kutne rešetke

Kutne rešetke idealno su rješenje za besprijekorne spojeve KORAFLEX podnih konvektora u kutovima prostorija. Kutni dijelovi se isporučuju kompletni. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Moduli rešetaka

Moduli rešetaka razvijeni su kako bi olakšali ugradnju podnih konvektora u neobične interijere, te omogućili brzu obradu narudžbi za projekte. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Priključci klima uređaja za podne konvektore

Priključci klima uređaja - Detalji ponuda, cijene i rokovi isporuke bit će navedeni na upit. 
Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.

Rešetke od nehrđajućeg čelika za podne konvektore

Rešetke od nehrđajućeg čelika za podne konvektore imaju visoku nosivost. Posebno su prikladne za javne zgrade, hale, salone automobila, hodnike itd. Tehničke specifikacije rešetaka Za više detalja pošaljite nam upit na info@ekokamini.hr.