Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikaži proizvoda 9 24 36

Detektor plina + solenoidni ventil AVANSA 100M

Instaliranje detektora plina može spriječiti trovanje, gušenje, požar ili eksploziju. Detektor može otkriti nakupljanje plina prije nego što koncentracija plina postane opasna po život. Detekcija je lokalna i vizualna i zvučna. Solenoidni elektromagnetski ventil je posebni sigurnosni uređaj koji se koristi za zatvaranje glavne opskrbe plinom u izvanrednim situacijama. Može se priključiti na sustav za nadzor propuštanja (detektor plina) kako bi se automatski isključio dovod plina.

Detektor plina AVANSA 100M

Instaliranje detektora plina može spriječiti trovanje, gušenje, požar ili eksploziju. Detektor može otkriti nakupljanje plina prije nego što koncentracija plina postane opasna po život. Detekcija je lokalna i vizualna i zvučna. Ako je detektor priključen na elektromagnetski ventil za plin, može se isključiti u slučaju curenja plina.

Detektor plina AVANSA 150MC

Akumulacija plina u zatvorenim prostorima (trgovine, kancelarije, stanovi, skladišta, garaže) može dovesti do ozbiljnih posljedica. Instalacijom detektora ugljikovog monoksida možete spriječiti otrovanje ili gušenje. Otrovanje ugljikovim monoksidom (CO) je prouzrokovano udisanjem ovog toksičnog plina. S obzirom na to da plin nema miris, ne nadražuje i nema boju, otrovanje nastaje bez osjećaja. Ako žrtva spava, ne osjeća nikakve znakove, a smrt je u ovakvim situacijama mnogobrojna. Detektor može prepoznati nakupljeni ugljikov monoksid još prije nego ugrozi vaš život.