Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata

Prikaži proizvoda 9 24 36

Cijevni termostat AVANSA TH2

Termostat za cirkulacijsku pumpu AVANSA TH2 koristi se za uključivanje ili isključivanje kontakta, najčešće električnog kontakta (faza crpke). Uključuje i isključuje cirkulaciju. Zbog toga se pumpa lako regulira, na primjer, kotlovskim krugom kotla na kruto gorivo, ili napuniti spremnik ili kotao za toplu vodu. Termostat se lako može postaviti na cijev i povezati s druge strane tako da se ne popusti. U termostatu postoji bimetal koji aktivira kontakt za uključivanje ili isključivanje.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 15/6/130 Avansa

Cirkulacijska crpka AQUART Avansa 15/60 130 mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 25/4/130 Avansa

Cirkulacijska crpka Avansa 25/40 130mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 25/6/130 Avansa

Cirkulacijska crpka Avansa 25/60 130mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 25/6/180 Avansa

Udaljenost od usisnog do ispušnog grla: 180 mm Snaga el. motora: 93/67/46 W Ispuh(m): 6 Dimenzije v x š x d

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 25/8/180 Avansa

Cirkulacijska crpka AVANSA 25/80 180mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 32/4/180 Avansa

46,59  (351,03 kn)
Cirkulacijska crpka Avansa 32/40 180 mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 32/6/180 Avansa

Cirkulacijska crpka Avansa 32/60 180 mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Cirkulacijska pumpa za centralno grijanje 32/8/180 Avansa

Cirkulacijska crpka Avansa 32/80 180 mm namijenjena je za sustave centralnog grijanja. Kućište crpke izrađeno je od lijevanog željeza, lijevanog aluminija. Visokokvalitetan bipolarni motor, asinkroni, ne zahtijeva zaštitu od preopterećenja, ima tri brzine, koje se kontrolira posebnim prekidačem postavljenim na priključnom bloku, što omogućuje postavljanje crpke na karakteristike uređaja.

Detektor plina + solenoidni ventil AVANSA 100M

Instaliranje detektora plina može spriječiti trovanje, gušenje, požar ili eksploziju. Detektor može otkriti nakupljanje plina prije nego što koncentracija plina postane opasna po život. Detekcija je lokalna i vizualna i zvučna. Solenoidni elektromagnetski ventil je posebni sigurnosni uređaj koji se koristi za zatvaranje glavne opskrbe plinom u izvanrednim situacijama. Može se priključiti na sustav za nadzor propuštanja (detektor plina) kako bi se automatski isključio dovod plina.

Detektor plina AVANSA 100M

Instaliranje detektora plina može spriječiti trovanje, gušenje, požar ili eksploziju. Detektor može otkriti nakupljanje plina prije nego što koncentracija plina postane opasna po život. Detekcija je lokalna i vizualna i zvučna. Ako je detektor priključen na elektromagnetski ventil za plin, može se isključiti u slučaju curenja plina.

Detektor plina AVANSA 150MC

Akumulacija plina u zatvorenim prostorima (trgovine, kancelarije, stanovi, skladišta, garaže) može dovesti do ozbiljnih posljedica. Instalacijom detektora ugljikovog monoksida možete spriječiti otrovanje ili gušenje. Otrovanje ugljikovim monoksidom (CO) je prouzrokovano udisanjem ovog toksičnog plina. S obzirom na to da plin nema miris, ne nadražuje i nema boju, otrovanje nastaje bez osjećaja. Ako žrtva spava, ne osjeća nikakve znakove, a smrt je u ovakvim situacijama mnogobrojna. Detektor može prepoznati nakupljeni ugljikov monoksid još prije nego ugrozi vaš život.